Най-продавани

 • МОМИНА СЪЛЗА
  МОМИНА СЪЛЗА

  Деликатна и чиста, според народните вярвания момината сълза носи късмет...

  23.99 лв.
 • IRRÈSISTIBLE
  IRRÈSISTIBLE

  Загадъчен и неукротим, "Irresistible" въплъщава идеала за мъжа на 21-ви...

  23.99 лв.
 • ЕЛЕКТРА
  ЕЛЕКТРА

  Нов аромат, 60 мл парфюмТози завладяващ аромат е мост между митичния и...

  23.99 лв.
 • ЧИСТО ЗЛАТО
  ЧИСТО ЗЛАТО

  Ароматът е вдъхновен от история за изкушения, страст и суета. Героинята...

  23.99 лв.
 • АФТЪРШЕЙВ - ЛОСИОН SANGADО
  АФТЪРШЕЙВ - ЛОСИОН SANGADО

  Луксозна грижа за мъжете! SANGADO Aftershave Lotion има овлажняващ и...

  6.74 лв.

ШИПРОВИ Съдържа 3 продукта.

Това е сравнително нова ароматна група в дългогодишната история на парфюмите. Първият шипров парфюм е създаден от френския парфюмерист Франсоа Коти през 1917 г. Наименованието “шипър” произлиза от френското chypre (името на о-в Кипър). Според легендите островът е родното място на богинята на любовта Афродита. През годините много парфюмеристи се вдъхновяват от неповторимата фауна на острова и заимстват от природата ухания, които са в основата на популярни етерични масла. На острова виреят и специфичният дъбов мъх, както и вида средиземноморски храст (ciste-labdanum), които са в основата на шипровите аромати. Шипровите аромати са топли и сухи, а често основният акорд се комбинира и с цветни нотки като жасмин, роза и момина сълза. Шипровите композиции се съчетават успешно и с цитрусови нотки.

Предложените от нас шипрови аромати SANGADO са базирани на внимателно подбрани качествени ароматни есенции. Високата им концентрация (клас Parfum) гарантира трайността на нашите парфюми. Въпреки качеството на използваните суровини цените на нашите парфюми са неустоимо ниски. 


Показване на 1 - 3 от 3 артикула
 • 24.69 лв. 25.99 лв. -5% В наличност

  Нов аромат, 60 мл парфюмКласически и стилен аромат, подходящ както за делничните дни, така и за специални поводи. Сицилия е създаден, за да покорява. Той притежава завладяващо и чувствено ухание, което не може да бъде пропуснато. Сложи Сицилия и се подготви да бъдеш забелязана и неотразима!Концентриран парфюм (клас parfum); 8-12 часа трайност.

  24.69 лв. 25.99 лв. -5%
  Намалена цена!
  В наличност
 • 23.99 лв. В наличност

  Ароматът на стилната и изискана дама - красива и уверена в себе си. В този парфюм са използвани отбрани френски етерични масла. Високата им концентрация гарантира трайността му. 

  23.99 лв.
  В наличност
 • 23.99 лв. В наличност

  Романтичен и чувствен аромат - галещо ухание с кадифен нюанс. Много подходящ за вечери и специални поводи. Вдъхновен на енигмата на женствеността. Нейното присъствие ще бъде дълбоко почувствано и ще възпламени възхищение и страст.В този аромат са използвани първокласни парфюмни есенции, които гарантират трайността му. 

  23.99 лв.
  В наличност
Показване на 1 - 3 от 3 артикула