Най-продавани

ЦВЕТНИ Съдържа 26 продукта.

Мнозинството парфюми попадат в тази ароматна група. Най-популярните цветя, заложени в композицията на цветните аромати, са роза, жасмин, момина сълза, люляк, магнолия, лилия, маргаритка, виолетка, гардения, зюмбюл, теменужка и други. Познат на ценителите факт е, че мнозинството дамски цветни аромати имат в основата на композицията си жасмин и роза. Техните основни акорди се комбинират с други цветни или плодови нотки, за да формират цялостния характер на аромата. Цветните аромати са женствени, чувствени и изискани. Можете да ги носите през дена и вечерта. Няма да сбъркате с тях в ежедневието или при официални поводи.

Цветните аромати SANGADO се различават с използваните висококачествени етерични масла в концентрация клас PARFUM. Нашите цветни парфюми са концентрирани и трайни. Изберете вашият български марков парфюм с френски есенции!


за страница
Показване на 25 - 26 от 26 артикула
 • 25.99 лв. 29.99 лв. В наличност

  Череши в комбинация със сладка ванилия, горчиви бадеми и други нюанси. Резултатът е изискана и игрива композиция. Разкрива плодови, сладки и горчиви акценти. Това е ароматът, на който почти можете да усетите вкуса.

  25.99 лв. 29.99 лв.
  Намалена цена!
  В наличност
 • 25.99 лв. 29.99 лв. В наличност

  Този авангарден аромат разбива всички стереотипи. Добре дошли в най-добрата визия за свободно артистично изразяване. Чувства се без задръжки, оригинален и вечен. Сладките и свежи нотки се допълват от ослепителен синтетичен акцент, за да образуват изключителна комбинация. Структурирана е така, че да създава аура на чувственост.

  25.99 лв. 29.99 лв.
  Намалена цена!
  В наличност
Показване на 25 - 26 от 26 артикула