ГРИЖА ЗА КРАКА


Най-продавани

 • МОМИНА СЪЛЗА
  МОМИНА СЪЛЗА

  Деликатна и чиста, според народните вярвания момината сълза носи късмет...

  23.99 лв.
 • IRRÈSISTIBLE
  IRRÈSISTIBLE

  Загадъчен и неукротим, "Irresistible" въплъщава идеала за мъжа на 21-ви...

  23.99 лв.
 • ЕЛЕКТРА
  ЕЛЕКТРА

  Нов аромат, 60 мл парфюмТози завладяващ аромат е мост между митичния и...

  23.99 лв.
 • ЧИСТО ЗЛАТО
  ЧИСТО ЗЛАТО

  Ароматът е вдъхновен от история за изкушения, страст и суета. Героинята...

  23.99 лв.
 • COSTA DEL SOL
  COSTA DEL SOL

  Ароматът на непринудената и свободолюбива жена. Вдъхновен от...

  23.99 лв.

МАГНИТНИ МАСАЖИРАЩИ СТЕЛКИ

1734

Нов, висококачествен продукт, резултат от задълбочени научни изследвания. Перфектен за дами от всички възрасти.

Масажират когато сте в движение или на място.
-Облекчават дисконфорта в краката.
-Понижават умората в краката.
-Подобряват циркулацията на кръвта.
-Премахват неприятните миризми.
-Положително въздействие върху имунната система.


Повече детайли

10.39 лв.

-20%

12.99 лв.

Описание на продукта

Посредством този продукт получавате оптимален масаж на ходилата чрез съчетаване на предимствата на рефлексологията и силата на магнитите.

Когато рефлексните точки на стъпалата се стимулират с тези стелки, парасимпатиковата нервна система изпраща сигнали за отстраняване на проблемите в определени области на тялото. Това спомага за бърза детоксикация на организма и облекчаване на дисконфорта.

Магнитният ефект се дължи на 10-те магнита (5 магнита на всяка стелка), позиционирани в основните точки на стъпалото.

Този продукт е създаден, за да съчетава предимствата на рефлексологията и ефекта на магнитите за да бъдат стъпалата масажирани пълноценно.

Рефлексологията, наричана още рефлексотерапия разделя човешкото тяло на вертикални зони, подобно на меридианите. Според китайската медицина в рамките на всяка зона попадат определени органи, системи и мускулни групи, които се свързват с централната нервна система посредством определени точки в областта най-вече на ръцете, ушите и стъпалата.

Рефлексологията показва наличието на неврологична връзка между кожата и вътрешните органи. Тази връзка се осъществява чрез натиск върху специфични рефлексни точки по стъпалата а изпратените импулси имат успокояващ и оздравяващ ефект.

Основното предимство на тези стелки е, че те превръщат всеки тип обувки в масажно устройство, което постига благоприятните ефекти на рефлексологията докато се разхождате.

Стъпалата са истински контролен панел в тялото – те са изключително богати на нервни окончания. В случай на смущения и блокажи в тялото, които предизвикват дисконфорт, рефлексните точки на стъпалата стават чувствителни и дори понякога болезнени при допир. Обикновено силата на дисконфорта е пряко пропорционална на тежестта и продължителността на съответното състояние на тялото.

Ходилата на човека са създадени за стъпване на босо по пясък, скали или трева. Така по естествен начин се масажират съответните точки и тялото функционира оптимално. Но съвременният човек почти никога не ходи бос и липсата на натиск върху тези точки води до неблагоприятни блокажи и проблеми в тялото. Магнитните масажиращи стелки решават  този проблем като стимулират по възможно най-естествения начин точните места на ходилата. Това спомага за бърза детоксикация на организма и облекчаване на дисконфорта. Масажът на ходилата стимулира над 7000 нерви и подобрява кръвообращението, което помага да се нормализират функциите на тялото.

Специалистите са на мнение, че над 75% от нашите здравословни проблеми могат да бъдат свързани с ефектите от стреса върху различни органи и системи. С помощта на рефлексологията се постига намаляване на усещането на дисконфорт посредством освобождаването на ендорфини в кръвния поток. Масажът на рефлекторните точки на стъпалата намалява стреса и успокоява остри или хронични патологични състояния. 

УКАЗАНИЯ: Размерът на стелките може да се коригира чрез изрязване. Могат да се поставят и от 2те страни.

Ако сте възрастен или трудноподвижен, препоръчваме да поставите стелките на пода и да държите стъпалата си върху тях докато сте в седнало положение. Можете да правите това ежедневно.

В началото използвайте 10-15 минути на ден, за предпочитане сутрин. След това периодът на употреба постепенно може да се увеличава, като след няколко седмици може да достигне до 2-3 часа употреба на ден.

Facebook коментари ( )