ГРИЖА ЗА КРАКА

Още мнения от Facebook >


Най-продавани

 • МОМИНА СЪЛЗА
  МОМИНА СЪЛЗА

  Деликатна и чиста, според народните вярвания момината сълза носи късмет...

  23.99 лв.
 • IRRÈSISTIBLE
  IRRÈSISTIBLE

  Загадъчен и неукротим, "Irresistible" въплъщава идеала за мъжа на 21-ви...

  23.99 лв.
 • ЧИСТО ЗЛАТО
  ЧИСТО ЗЛАТО

  Ароматът е вдъхновен от история за изкушения, страст и суета. Героинята...

  23.99 лв.
 • COSTA DEL SOL
  COSTA DEL SOL

  Ароматът на непринудената и свободолюбива жена. Вдъхновен от...

  23.99 лв.
 • АФТЪРШЕЙВ - ЛОСИОН SANGADО
  АФТЪРШЕЙВ - ЛОСИОН SANGADО

  Луксозна грижа за мъжете! SANGADO Aftershave Lotion има овлажняващ и...

  6.74 лв.

МАГНИТНИ МАСАЖИРАЩИ СТЕЛКИ

1734

Нов, висококачествен продукт, резултат от задълбочени научни изследвания. Перфектен за дами от всички възрасти.

Масажират когато сте в движение или на място.
-Облекчават болката в краката.
-Понижават умората в краката.
-Подобряват циркулацията на кръвта.
-Премахват неприятните миризми.
-Положително въздействие върху имунната система.


Повече детайли

10.39 лв.

-20%

12.99 лв.

Описание на продукта

Посредством този продукт получавате оптимален масаж на ходилата чрез съчетаване на предимствата на рефлексологията и силата на магнитите.

Когато рефлексните точки на стъпалата се стимулират с тези стелки, парасимпатиковата нервна система изпраща сигнали за отстраняване на проблемите в определени области на тялото. Това спомага за бърза детоксикация на организма и облекчаване на болките.

Магнитният ефект се дължи на 10-те магнита (5 магнита на всяка стелка), позиционирани в основните точки на стъпалото.

Този продукт е създаден, за да съчетава предимствата на рефлексологията и ефекта на магнитите за да бъдат стъпалата масажирани пълноценно.

Рефлексологията, наричана още рефлексотерапия или зонова терапия разделя човешкото тяло на вертикални зони, подобно на меридианите. Според китайската медицина в рамките на всяка зона попадат определени органи, системи и мускулни групи, които се свързват с централната нервна система посредством определени точки в областта най-вече на ръцете, ушите и стъпалата.

Рефлексологията показва наличието на неврологична връзка между кожата и вътрешните органи. Тази връзка се осъществява чрез натиск върху специфични рефлексни точки по стъпалата а изпратените импулси имат успокояващ и оздравяващ ефект.

Основното предимство на тези стелки е, че те превръщат всеки тип обувки в масажно устройство, което постига благоприятните ефекти на рефлексологията докато се разхождате.

Стъпалата са истински контролен панел в тялото – те са изключително богати на нервни окончания. В случай на смущения и блокажи в тялото, които предизвикват болка или дискомфорт, рефлексните точки на стъпалата стават чувствителни и дори понякога болезнени при допир. Обикновено силата на болката е пряко пропорционална на тежестта и продължителността на съответното състояние на тялото.

Ходилата на човека са създадени за стъпване на босо по пясък, скали или трева. Така по естествен начин се масажират съответните точки и тялото функционира оптимално. Но съвременният човек почти никога не ходи бос и липсата на натиск върху тези точки води до неблагоприятни блокажи и проблеми в тялото. Магнитните масажиращи стелки решават  този проблем като стимулират по възможно най-естествения начин точните места на ходилата. Това спомага за бърза детоксикация на организма и облекчаване на болките. Масажът на ходилата стимулира над 7000 нерви и подобрява кръвообращението, което помага да се нормализират функциите на тялото.

Лекарите са на мнение, че над 75% от нашите здравословни проблеми могат да бъдат свързани с ефектите от стреса върху различни органи и системи. С помощта на рефлексологията се постига намаляване на усещането за болка посредством освобождаването на ендорфини в кръвния поток – те са естествени болкоуспокояващи. Масажът на рефлекторните точки на стъпалата намалява стреса и успокоява остри или хронични патологични състояния. Той възстановява равновесието между кръвоносната, храносмилателната и нервната система.

УКАЗАНИЯ: Размерът на стелките може да се коригира чрез изрязване. Могат да се поставят и от 2те страни.

Ако сте възрастен или трудноподвижен, препоръчваме да поставите стелките на пода и да държите стъпалата си върху тях докато сте в седнало положение. Можете да правите това ежедневно.

В началото използвайте 10-15 минути на ден, за предпочитане сутрин. След това периодът на употреба постепенно може да се увеличава, като след няколко седмици може да достигне до 2-3 часа употреба на ден.

Facebook коментари ( )